COOKIEBELEID

Dit Cookiebeleid regelt het gebruik van cookies, social media plugins en andere gelijkaardige technologieën door SXWell Belgium bvba in het kader van uw bezoek aan onze website https://www.skyn.com/nl-be/ (hierna: "Website"). Voor meer informatie over wat cookies en plugins voor sociale media zijn, zie artikel 2.

Door onze Website te blijven gebruiken nadat u op de hoogte bent gesteld van ons gebruik van cookies en plugins voor sociale media, erkent u dat u alle informatie over dat gebruik hebt gelezen en dat u ondubbelzinnig akkoord gaat met dit gebruik, zoals hieronder uiteengezet in dit Cookiebeleid.

Indien u meer (algemene) informatie wenst over hoe wij uw persoonsgegevens verwerken anders dan via cookies en social media plugins, inclusief met betrekking tot uw communicatie met ons via e-mail, telefoon, fax en social media of met betrekking tot uw bestelling of aankoop, wordt u vriendelijk verwezen naar ons Privacybeleid.

  1. WIE ZIJN WIJ?
  • Uw persoonsgegevens worden verwerkt op basis van de toepasselijke wetgeving inzake gegevensbescherming door SXWell Belgium bvba, Internationalelaan 55, 1070 Anderlecht, België (hierna: "LifeStyles", "wij", "ons", "onze"). U kunt contact met ons opnemen via e-mail op [email protected]

 

  • Waar in dit Privacybeleid wordt verwezen naar wet- of regelgeving, worden eventuele wijzigingen in deze wet- of regelgeving impliciet opgenomen.
  • Wij behouden ons het recht voor om dit Privacybeleid op eigen initiatief te wijzigen en aan te passen. In dat geval zullen deze wijzigingen en aanpassingen via onze Website aan u worden meegedeeld. Elk verder gebruik van onze Website zal onderworpen zijn aan het gewijzigde Privacybeleid.

 

  1. WAT ZIJN COOKIES EN SOCIAL MEDIA PLUGINS?
    • Cookies zijn kleine tekstbestanden die op de harde schijf van uw apparaat worden opgeslagen en die bepaalde informatie of persoonlijke gegevens bevatten.
    • Social media plugins zijn kleine stukjes software ontwikkeld en geleverd door social media service providers (zoals Facebook), die ons in staat stellen om social media te integreren op onze website.
    • Soortgelijke technologieën zijn kleine stukjes software of onzichtbare beelden (zoals de Facebook Pixel) die door verschillende dienstverleners zijn ontwikkeld, waardoor we bijvoorbeeld conversies kunnen volgen of onze promotiecampagnes beter kunnen richten.

 

  1. WELKE COOKIES, SOCIAL MEDIA PLUGINS EN SOORTGELIJKE TECHNOLOGIEËN GEBRUIKEN WE?
    • Wanneer u onze Website bezoekt, worden er een aantal cookies op uw apparaat geplaatst en worden er plugins voor sociale media gebruikt. Deze stellen ons in staat om u te identificeren. Wij gebruiken deze gegevens om inzicht te krijgen in hoe u en anderen onze Website gebruiken door statistische en gebruiksgegevens te verzamelen, zodat wij onze Website, producten en diensten kunnen verbeteren en u een betere gebruikerservaring kunnen bieden. Als het gebruik van cookies u niet bevalt, zie artikel 7.
    • Wij kunnen de volgende soorten cookies gebruiken:
  • Strikt noodzakelijke cookies die nodig zijn voor de werking van onze Website;
  • Functionele cookies die worden gebruikt om u te herkennen wanneer u terugkeert naar onze Website;
  • Prestatieverhogende cookies die worden gebruikt om het aantal bezoekers van onze Website te herkennen en te tellen en om te analyseren hoe bezoekers zich door onze Website bewegen;
  • Reclamecookies die worden gebruikt om uw bezoek aan onze Website, de pagina's die u hebt bezocht en de links die u hebt gevolgd, te registreren.
    • Onze website maakt gebruik van Google Analytics. Deze webanalysedienst van Google Inc. maakt gebruik van analytische cookies. Deze dienst helpt ons bij het verzamelen en analyseren van bezoekersinformatie (zoals browsergebruik, nieuwe bezoekersaantallen, reacties op marketingactiviteiten en browse-tijden) om onze Website en uw ervaring te verbeteren en onze marketingcampagnes relevant te maken.

De via Google Analytics cookies verzamelde informatie over uw gebruik van onze website wordt samen met uw IP-adres naar Google gestuurd en door Google opgeslagen. Google kan deze informatie bijvoorbeeld gebruiken voor de volgende doeleinden:

  • Reclame activiteitenverslagen aan adverteerders en websites die de reclame hosten en ervoor zorgen dat die website uitgevers worden betaald;
  • Fraude en andere veiligheidsrisico's opsporen en bestrijden om gebruikers en partners te beschermen;
  • Voldoen aan de wettelijke verplichtingen;
  • Verbeteren van de diensten;
  • Website- en app-eigenaren die Google Analytics gebruiken helpen om te begrijpen hoe bezoekers omgaan met hun sites of apps.

Voor al deze activiteiten, met uitzondering van het laatste punt, treedt Google op als verantwoordelijke voor de gegevensverwerking en de verwerking van de gegevens die Google over uw gebruik van de website verzamelt, vindt plaats onder haar verantwoordelijkheid. Meer informatie over het gebruik van Google Analytics Cookies op websites.

U kunt echter op de volgende manieren bepalen welke informatie naar Google wordt verzonden:

  • Als u niet wilt dat Google Analytics in uw browser wordt gebruikt, kunt u de Google Analytics Opt-out Browser Add-on installeren. Meer informatie over Google Analytics en privacy.
  • Als u bent aangemeld bij uw Google-account, kunt u - afhankelijk van uw accountinstellingen - bepaalde gegevens bekijken en bewerken die Google verzamelt van sites en apps die u bezoekt.
  • Met de incognitomodus in Chrome kunt u op het internet surfen zonder dat webpagina's en bestanden in uw browsergeschiedenis worden opgenomen. Cookies worden verwijderd nadat u alle incognitovensters en tabbladen hebt gesloten. Uw bladwijzers en instellingen worden opgeslagen totdat u ze verwijdert.
  • Met de advertentie-instellingen kunt u beheren welke Google-advertenties u op het internet ziet. U kunt te weten komen hoe advertenties voor u worden geselecteerd, u afmelden voor personalisatie van advertenties en specifieke adverteerders blokkeren. Meer informatie over advertenties.
    • Onze website maakt gebruik van de Facebook Pixel. Dit is een onzichtbare afbeelding die is opgenomen op de pagina's van onze Website en die is opgeslagen op de servers van Facebook. Elke keer dat u een pagina van onze Website opent waar deze pixel is opgenomen, wordt deze pixel gedownload naar uw apparaat vanaf die Facebook-server. De volgende gegevens worden aan Facebook verstrekt: uw IP-adres en de specifieke kenmerken van uw toestel (bijv. type, besturingssysteem, specifieke software en hardware).

Hoewel wij deze informatie niet persoonlijk aan u kunnen koppelen, kan Facebook dit wel doen als u ook een profiel op Facebook heeft. Facebook fungeert hiervoor als de verantwoordelijke voor de verwerking van de gegevens. Wij nodigen u daarom uit om het privacybeleid van Facebook te raadplegen om te weten te komen voor welke doeleinden (inclusief reclamedoeleinden) de door Facebook verzamelde informatie wordt gebruikt.

Wij ontvangen alleen statistische informatie van Facebook zelf en niet uw persoonsgegevens.

Als u bepaalde reclame niet wenst te ontvangen, kunt u uw advertentievoorkeuren aanpassen op uw persoonlijke Facebook-pagina. Tot slot kunt u via de instellingen van uw mobiele apparaat ook aangeven dat de machinegegevens niet aan derden kunnen worden doorgegeven. Meer informatie over de Facebook Pixel.

  • In de onderstaande tabel geven wij u een overzicht van de cookies en social media plugins die wij op onze Website gebruiken.

 

NAAM

TYPE

UITLEG / DOEL

OPSLAGPERIODEN

1.       

_ga

Cookie (prestatiebevorderend)

Cookies die door Google Analytics worden verstrekt om ons te helpen meten hoe gebruikers omgaan met de inhoud van onze Website (zie artikel 3.3).

Meer informatie over het gebruik van Google Analytics Cookies op websites.

2 jaar

2.       

_gat

Cookie (prestatiebevorderend)

1 minuut

3.       

_gid

Cookie (prestatiebevorderend)

24 uur

4.       

_utma

Cookie (prestatiebevorderend)

2 jaar vanaf set/update

5.       

_utmc

Cookie (prestatiebevorderend)

Einde browsersessie

6.       

_utmz

Cookie (prestatiebevorderend)

6 maanden vanaf set/update

7.       

Facebook Pixel

Vergelijkbare technologie

Technologie die door Facebook wordt aangeboden om de effectiviteit van onze reclame te meten door inzicht te krijgen in de acties die gebruikers op onze Website ondernemen (zie artikel 3.4).

Meer informatie over Facebook Pixel.

N.V.T.

8.       

ad-id

Richten/reclame

Beschikbaar gesteld door amazon-adsystem.com voor reclamedoeleinden (tag aanwezig in GTM)

 

9.       

ad-privacy

Richten/reclame

Beschikbaar gesteld door amazon-adsystem.com voor reclamedoeleinden (tag aanwezig in GTM)

 

10.   

_cc_aud

Richten/reclame

Wordt geleverd door crwdcntrl.net en wordt gebruikt voor reclamedoeleinden (tag aanwezig in GTM).

9 maanden

11.   

_cc_cc

Richten/reclame

Wordt geleverd door crwdcntrl.net en wordt gebruikt voor reclamedoeleinden (tag aanwezig in GTM).

9 maanden

12.   

_cc_dc

Richten/reclame

Wordt geleverd door crwdcntrl.net en wordt gebruikt voor reclamedoeleinden (tag aanwezig in GTM).

9 maanden

13.   

_cc_domain

Richten/reclame

Wordt geleverd door crwdcntrl.net en wordt gebruikt voor reclamedoeleinden (tag aanwezig in GTM).

9 maanden

14.   

_cc_id

Richten/reclame

Wordt geleverd door crwdcntrl.net en wordt gebruikt voor reclamedoeleinden (tag aanwezig in GTM).

9 maanden

15.   

IDE

Richten/reclame

Dubbelklik (tag aanwezig in GTM)

2 jaar

16.   

_ga

Prestaties

Beschikbaar gesteld door Google Analytics (tag aanwezig in GTM)

2 jaar

17.   

dnt

Richten/reclame

Geleverd door provenpixel.com (geen gerelateerde tag aanwezig in GTM)

5 jaar

18.   

eu_cn

Richten/reclame

Wordt door Twitter ter beschikking gesteld als de sociale Twitter-plugin op de website door de gebruiker is geactiveerd. Als u geen Twitter-account heeft of nooit direct toegang heeft gehad tot de Twitter.com-website, dan kent Twitter u een unieke code toe om uw bezoek aan de Twitter-feed bij te houden. (geen verwant label aanwezig in GTM)

1 jaar

19.   

guest_id

Richten/reclame

Beschikbaar gesteld door Twitter (geen gerelateerde tag aanwezig in GTM)

2 jaar

20.   

netpu

Richten/reclame

Beschikbaar gesteld door Twitter (geen gerelateerde tag aanwezig in GTM)

2 jaar

21.   

personalization_id

Richten/reclame

Beschikbaar gesteld door Twitter (geen gerelateerde tag aanwezig in GTM)

2 jaar

22.   

remember_checked_on

Functionaliteit

Beschikbaar gesteld door Twitter (geen gerelateerde tag aanwezig in GTM)

 

23.   

syndication_guest_id

Functionaliteit

Beschikbaar gesteld door Twitter (geen gerelateerde tag aanwezig in GTM)

2 jaar

24.   

twp_exp

 

 

 

25.   

twitter_ads_id

Functionaliteit

Beschikbaar gesteld door Twitter (geen gerelateerde tag aanwezig in GTM)

2 jaar

  1.  MET WIE DELEN WIJ UW PERSOONSGEGEVENS?

4.1       Wij kunnen uw persoonsgegevens delen met andere LifeStyles entiteiten en we kunnen ook vertrouwen op derden om uw persoonsgegevens te verwerken voor de doeleinden zoals beschreven in artikel 3 hierboven, bijvoorbeeld:

  • Om u onze Website of webshop (zoals een hostingprovider) aan te bieden; of
  • Om onze reclame (zoals een marketingbedrijf) te richten op onze reclame; of
  • Om uw bestelling te verwerken (zoals een transportbedrijf om u de producten te leveren); of
  • Om uw betaling te verwerken (zoals een betalingsdienstaanbieder of een kredietcontrolebureau).

4.2       Deze derden mogen uw persoonsgegevens alleen namens ons en na onze uitdrukkelijke schriftelijke opdracht verwerken. Wij garanderen ook dat al deze derden met de nodige zorgvuldigheid worden geselecteerd en zich ertoe verbinden om de veiligheid en integriteit van uw persoonsgegevens in acht te nemen.

4.3       Wij kunnen wettelijk verplicht zijn om uw persoonsgegevens te delen met bevoegde autoriteiten of hun vertegenwoordigers, gerechtelijke autoriteiten, overheidsinstanties of -organen, met inbegrip van bevoegde gegevensbeschermingsautoriteiten, om te voldoen aan een wettelijke verplichting zoals uiteengezet in artikel 3.

4.4       Wij sturen uw persoonsgegevens niet op een identificeerbare manier naar een andere derde partij dan die vermeld in artikel 4.1 en 4.2 zonder uw uitdrukkelijke toestemming om dit te doen. Wij kunnen echter geanonimiseerde gegevens sturen naar andere organisaties die deze gegevens kunnen gebruiken om producten en diensten te verbeteren en om de marketing en verkoop ervan te verbeteren.

 

  1. WAAR VERWERKEN WIJ UW PERSOONSGEGEVENS?

5.1       Wij verwerken uw persoonsgegevens zowel binnen als buiten de Europese Economische Ruimte (EER). Om uw persoonsgegevens te verwerken voor de doeleinden zoals beschreven in artikel 3 hierboven, kunnen wij uw persoonsgegevens ook doorgeven aan derden die namens ons verwerken buiten de EER. Elke entiteit buiten de EER die uw persoonsgegevens verwerkt, is verplicht om adequate waarborgen in acht te nemen met betrekking tot de verwerking van uw persoonsgegevens. Dergelijke waarborgen kunnen het gevolg zijn van:

  • de wetgeving van het ontvangende land indien die als gelijkwaardig kan worden beschouwd aan de bescherming die binnen de EER wordt geboden; of
  • een contractuele overeenkomst tussen ons en die entiteit; of
  • een goedgekeurd certificeringsmechanisme, zoals het besluit van de Europese Commissie van 12 juli 2016 over het EU-VS Privacy Shield.

5.2       Wij kunnen geanonimiseerde en/of geaggregeerde gegevens doorgeven aan organisaties buiten de EER. Indien een dergelijke overdracht plaatsvindt, zullen wij ervoor zorgen dat er waarborgen zijn om de veiligheid en integriteit van uw gegevens en alle rechten met betrekking tot uw persoonsgegevens die u zou kunnen genieten onder de toepasselijke dwingende wetgeving te waarborgen.

  1. WELKE KWALITEITSGARANTIES HANTEREN WIJ?

6.1       Wij doen ons uiterste best om alleen die persoonsgegevens te verwerken die nodig zijn om de onder artikel 3 genoemde doelen te bereiken.

6.2      Uw persoonsgegevens worden slechts verwerkt zolang als nodig is om de in artikel 3 genoemde doeleinden te bereiken of tot het moment dat u uw toestemming voor de verwerking ervan intrekt. Uw intrekking van uw toestemming kan impliceren dat u onze Website niet langer geheel of gedeeltelijk kunt gebruiken. Wij zullen uw persoonsgegevens de-identificeren wanneer ze niet langer nodig zijn voor de doeleinden zoals beschreven in artikel 3 hierboven, tenzij ingeval van:

  • Een hoger belang van LifeStyles, of een andere derde partij, om uw persoonsgegevens identificeerbaar te houden; of
  • Een wettelijke of reglementaire verplichting of een gerechtelijk of administratief bevel dat ons verhindert ze te de-identificeren.

6.3       U begrijpt dat een essentieel aspect van onze marketinginspanningen betrekking heeft op het voor u relevanter maken van onze marketing. Wij doen dit door uw unieke profiel aan te passen op basis van relevante kenmerken en gebruiken dit profiel vervolgens om u te voorzien van communicatie, promoties, aanbiedingen, nieuwsbrieven en andere reclame over producten en diensten die u kunnen interesseren.

6.4       Wij zullen passende technische en organisatorische maatregelen nemen om uw persoonsgegevens te beschermen tegen ongeoorloofde toegang of diefstal, alsmede tegen onopzettelijk verlies, manipulatie of vernietiging. Toegang door ons personeel of personeel van derden is alleen op een "need-to-know"-basis en is onderworpen aan geheimhoudingsverplichtingen. U begrijpt echter dat veiligheid en beveiliging inspanningsverplichtingen zijn die nooit kunnen worden gegarandeerd.

6.5       Als u geregistreerd bent voor het ontvangen van reclame, zoals communicatie, promoties, aanbiedingen en nieuwsbrieven, via e-mail of andere elektronische communicatiekanalen van persoon tot persoon, kunt u uw voorkeuren voor het ontvangen van dergelijke reclame wijzigen door te klikken op de opt-out-link die in dergelijke reclame is opgenomen.

  1. WAT ALS JE NIET VAN COOKIES HOUDT?

7.1       Om te voorkomen dat er cookies op uw apparaat worden geplaatst, moet u uw browserinstellingen configureren. Hoe u deze instellingen kunt aanpassen, cookies kunt verwijderen en uw toestemming voor het gebruik van cookies kunt intrekken, hangt af van de browser die u gebruikt. Houd er echter rekening mee dat het wijzigen van deze instellingen of het verwijderen van cookies ertoe kan leiden dat bepaalde functies van deze Website niet meer naar behoren functioneren. Klik op de browser die u hieronder gebruikt om meer informatie te krijgen over hoe u de cookie-instellingen kunt aanpassen:

  1. WAT ZIJN JE RECHTEN?

8.1       U heeft het recht om toegang te vragen tot alle persoonsgegevens die door ons over u worden verwerkt. Wij behouden ons het recht voor om een redelijke administratieve vergoeding in rekening te brengen voor meerdere opeenvolgende verzoeken die duidelijk worden ingediend voor het veroorzaken van overlast of schade aan ons. Elke aanvraag moet aangeven voor welke verwerkingsactiviteiten u uw recht op toegang wenst uit te oefenen en tot welke gegevenscategorieën u toegang wenst te krijgen.

8.2       U heeft het recht op correctie, d.w.z. dat u het recht heeft om te vragen dat uw persoonsgegevens die onjuist zijn, kosteloos worden gecorrigeerd. Indien u een verzoek tot correctie indient, dient uw verzoek vergezeld te gaan van een bewijs van het gebrekkige karakter van de gegevens waarvoor correctie wordt gevraagd.

8.3       U heeft het recht om uw eerder gegeven toestemming voor de verwerking van uw persoonsgegevens in te trekken.

8.4      U heeft het recht om uw persoonsgegevens te wissen, d.w.z. om te vragen dat uw persoonsgegevens worden gewist als deze gegevens niet meer nodig zijn in het licht van de in artikel 3 hierboven genoemde doeleinden of als u uw toestemming voor de verwerking ervan intrekt. U dient er echter rekening mee te houden wij bij een dergelijk verzoek rekening houden met het volgende:

  • Onze belangen en die van derden die zwaarder kunnen wegen dan uw belangen; of
  • Wettelijke of reglementaire verplichtingen of administratieve of gerechtelijke bevelen die het wissen kunnen verhinderen.

8.5      U heeft het recht om de verwerking van uw persoonsgegevens te beperken in plaats van deze te verwijderen, d.w.z. om te verzoeken dat wij de verwerking van uw persoonsgegevens beperken indien:

  • Wij de juistheid van uw persoonsgegevens aan het controleren zijn; of
  • De verwerking onwettig is en u zich verzet tegen het verwijderen van uw persoonsgegevens; of
  • U uw persoonsgegevens nodig heeft voor het vaststellen, uitoefenen of verdedigen van een rechtsvordering, terwijl wij uw persoonsgegevens niet langer nodig hebben voor de in artikel 3 hierboven vermelde doeleinden; of
  • Wij nagaan of onze legitieme belangen zwaarder wegen dan uw belangen als u gebruik maakt van uw recht om bezwaar aan te tekenen in overeenstemming met artikel 6.

8.6      U heeft het recht om bezwaar te maken tegen de verwerking van persoonsgegevens indien:

  • De verwerking is gebaseerd op ons legitiem belang op grond van artikel 3 hierboven; en
  • U kunt bewijzen dat er ernstige en gerechtvaardigde redenen in verband met uw specifieke situatie zijn die een dergelijk bezwaar rechtvaardigen; en
  • Onze legitieme belangen niet boven uw belangen gaan.
  • Indien de beoogde verwerking echter als direct marketing kwalificeert, heeft u het recht om kosteloos en zonder rechtvaardiging bezwaar te maken tegen een dergelijke verwerking.
    • U heeft recht op gegevensoverdraagbaarheid, w.z. dat u alle persoonsgegevens die u ons in een gestructureerd, algemeen gebruikt en machinaal leesbaar formaat van ons ontvangt, indien de verwerking gebaseerd is op uw toestemming of een contract met u volgens artikel 3 hierboven.

 

  • Indien u een verzoek wenst in te dienen om een of meer van de hierboven vermelde rechten uit te oefenen, kunt u contact opnemen met onze Privacy Officer door een e-mail te sturen aan [email protected] Een e-mail met het verzoek om een recht uit te oefenen zal niet worden geïnterpreteerd als toestemming voor de verwerking van uw persoonsgegevens die verder gaat dan wat nodig is voor de behandeling van uw verzoek. Een dergelijk verzoek moet aan de volgende voorwaarden voldoen:
  • Geef duidelijk aan welk recht u wenst uit te oefenen; en
  • Vermeld duidelijk de redenen voor de uitoefening van uw recht, indien nodig; en
  • Uw verzoek moet worden gedateerd en ondertekend; en
  • Uw aanvraag dient vergezeld te gaan van een digitaal gescande kopie van uw geldige identiteitskaart die uw identiteit bewijst. Als u het contactformulier gebruikt, kunnen wij u vragen om een door u ondertekende bevestiging en een bewijs van identiteit.

Wij zullen u onmiddellijk op de hoogte brengen van het feit dat wij uw verzoek hebben ontvangen. Indien het verzoek aan bovenstaande voorwaarden voldoet en geldig blijkt te zijn, zullen wij het verzoek zo spoedig als redelijkerwijs mogelijk en uiterlijk dertig (30) dagen na ontvangst van uw verzoek honoreren.

Indien u klachten heeft over de verwerking van uw persoonsgegevens door ons, kunt u altijd contact opnemen met onze Privacy Officer door een e-mail te sturen naar [email protected] Als u niet tevreden bent met ons antwoord, kunt u een klacht indienen bij de bevoegde gegevensbeschermingsautoriteit.